3 Key Spring Accessories Styled Multiple Ways
April 10, 2018
Unusual wedding gowns, perfect tights, colourful watches and shoes in every shade
April 12, 2018

När Kunden Ger tillbaka Sin Räkning Kollapsar Nästan Servitrisen

Vi vet alla hur tufft det är att vara servitör. Alltför många kunder är oförskämda och allför få lämnar generös dricks oavsett hur hårt serveringspersonalen jobbar. Lägg därtill att vara singelmamma med dina två barn — på ett hem för hemlösa.

En vänlig man lämnade en servitris en $ 1500 tips och betalade räkningarna för sju familjer runt jultiden för två år sedan.

Hittills var Briggs VanNess identitet en hemlighet. Efter att ha tappat sin servitris Crystal, en ensamstående mor som bor i ett hemlöst hus och betalar andras flikar, försvann han innan någon kunde tacka honom eller fråga hans namn, enligt Fox.

En Facebook-post som publicerades den 1 april och skrivits av en Denny-anställd delade ett foto av Briggs tillsammans med ett redogörande för vad som hände den dagen.

“Idag träffade jag en ängel. Du kom in i en Denny jag jobbar på i Utah. Du frågade mig, “Kan jag få en servitris som är en ensamstående mamma?” Jag trodde det var väldigt konstigt, men jag satt i Kristi sektion. Du satt där i 2 timmar och tittade bara på människor. 7 familjer kom in och åt medan du var där och du betalade alla sina räkningar, över $ 1000 betalade du för personer du inte ens visste. Jag frågade, “Varför gjorde du det?”, Läs inlägget.

Special day: A Facebook entry posted on April 1 written by a Denny

Särskild dag: En Facebook-post som publicerades den 1 april, skriven av en Dennys anställd delade ett foto av Briggs VanNess tillsammans med ett redogörande för vad som hände den dagen

Revealed: Up until now, Briggs VanNess

Why help?: VanNess said that he got in trouble with the law but now that he has his life back together he wants to dedicate his life to helping others. He said his negative behavior caused him to lose his family

Varför hjälp ?: VanNess sa att han kom i trubbel med lagen, men nu när han har sitt liv tillsammans, vill han ägna sitt liv åt att hjälpa andra. Han sa att hans negativa beteende fick honom att förlora sin familj

“Du sa helt enkelt,” Familjen är allt, jag har förlorat all mina. ” Titta på dina ögon medan du sa att det fick mig att riva upp (det var därför jag gick bort så snabbt), så snart jag kom i ryggen bröt jag i tårar eftersom dina ögon hade så mycket smärta i dem. Jag ville bara låta dig veta, servitrisen Crystal som du begärde bodde i ett skydd med sin son tills hon kunde spara tillräckligt för att få en plats. Din faktura var 21,34 dollar och du lämnade henne ett tips på 1 500 dollar, på grund av dig får hon sin nya plats nästa vecka, på grund av att 7 familjer åt gratis. Crystal berättade att hon bad natten förut för ett mirakel och Gud skickade dig. Du lämnade innan någon av oss kunde säga tack, jag hoppas att du läser detta eftersom du verkligen är en fantastisk person och du stal hjärtat av var och en av oss här. Tack, “avslutade posten.

Dailymail.com talade med VanNess som förklarade att hans beslut att hjälpa Crystal och andra den dagen inte var planerad.

“Jag vaknar aldrig med avsikt att gå ut och medvetet gå ut ur min väg för att hjälpa någon, jag skulle känna att den vänligheten är tillverkade”, berättade han för Dailymail.com.

“Den dagen i restaurangen var det helt enkelt av den energi jag kände av henne. Jag ber alltid efter en ensamstående mor eftersom jag hellre vill ge mina pengar till henne snarare än tjejen som går ut varje kväll för att festa. Jag körde precis från New York till LA och var på väg från LA hem till Colorado när jag slutade med att äta. Det var under semestern och jag var ganska ensam, kände mig bara som att göra det, berättade han för Dailymail.com.

VanNess har varit genom tuffa tider men genom hårt jobb kunde han starta eget företag. Han berättade för Dailymail.com att han vill sälja företaget så att han kan resa.

“Den dagen i restaurangen var det helt enkelt av den energi jag kände av henne. Jag ber alltid efter en ensamstående mamma för att jag hellre vill ge mina pengar till henne snarare än tjejen som går ut varje kväll för att festa “, sa han om varför han valde att tipsa Crystal vad han gjorde

Betala framåt: “Många år med att slåss mot mina demoner, hittade jag äntligen ljuset,” sa VanNess. “Nu har jag hjälpt andra som jag blev uppvuxen att göra. Jag spenderade många år på att bli en bättre person. Och nu är det dags att betala tillbaka det, sade han

När han frågades av Fox varför han ville bli betjänad av en ensamstående mamma och varför han tippade henne en sådan generös mängd, beskrev han sin fattiga barndom och förklarade att hans mor var en ensamstående mor till sex.

“Jag växte upp med en ensamstående mor till sex – vi var fattiga och hemlösa mycket,” berättade VanNess Fox.

“Jag skulle tillbringa många nätter på min mammas hus. min mamma dog av cancer men lyckades på något sätt överleva. Men jag tittade och led i åratal när jag såg henne jobba hennes händer mot benet för att ge oss ett bra liv. Hon uppfostrade oss för att vara snäll och hjälpa andra, “tillade han.

VanNess sa att han kom i trubbel med lagen, men nu när han har sitt liv tillsammans, vill han ägna sitt liv för att hjälpa andra. Han sa att hans negativa beteende fick honom att förlora sin familj.

“Många år slåss mot mina demoner, jag hittade slutligen ljuset,” sa VanNess.

“Nu har jag hjälpt andra som jag blev uppvuxen att göra. Jag spenderade många år på att bli en bättre person. Och nu är det dags att betala tillbaka det.

Great help: Thanks to VanNess, Crystal will have enough money to afford a home for her and her son
Share